Photo Credits © 2022 | D. Nasiopoulou | All rights reserved.

Ποιοι είναι οι δάσκαλοι του Θεού;

Δάσκαλος του Θεού είναι οποιοσδήποτε επιλέγει να είναι.

Τα προσόντα του συνίστανται μόνο στο εξής· κάπως, κάπου, αυτός έχει κάνει μια εσκεμμένη επιλογή στην οποία δεν είδε τα συμφέροντά του ξέχωρα από (τα συμφέροντα) κάποιου άλλου.

Μόλις το κάνει αυτό, ο δρόμος του θεμελιώνεται και η κατεύθυνσή του είναι βέβαιη. Ένα φως έχει εισέλθει στο σκοτάδι. Μπορεί να είναι ένα μόνο φως, αλλά αυτό αρκεί.

Αυτός έχει συνάψει μια συμφωνία με τον Θεό παρότι μπορεί να μην πιστεύει ακόμα σ’ Αυτόν. Έχει γίνει ένας κομιστής της σωτηρίας.

Έχει γίνει ένας δάσκαλος του Θεού.

Γνωρίστε τους Ομιλητές που θα συμμετέχουν στο Φεστιβάλ!

Αφροδίτη Αναγνωστοπούλου – Afroditi Anagnostopoulou

????Ελλάδα

Ερωτευμένη με τα Μαθήματα Θαυμάτων!Ερωτευμένη με ΣΕΝΑ Αδερφέ- Αδερφή μου, όπως το Θαύμα ΣΕ φανέρωσε και ΣΕ Γνωρίζω μέσα μου!

Ως Ιερό Έργο Θεού, που αξίζεις ολοκληρωτικά να Αγαπιέσαι και να Αγαπάς!

Έτσι διδάσκομαι τη Θεραπεία του ξεχασμένου νου μου και τη μοιράζομαι με όλους!

ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο ΙΕΡΟ ΕΝΑ!

και « Όταν θεραπεύομαι δεν θεραπεύομαι μόνος»

Σ αγαπώ!

Άννα Παπανικολάου –
Anna Papanikolaou

????Ελλάδα

Η πνευματική μου αναζήτηση άρχισε το 1987, όταν στο πλαίσιο μιας πνευματικής ομάδας ξεκίνησα  ένα ταξίδι αυτογνωσίας και κάθαρσης, μέσω της μελέτης της Αγίας Γραφής.

Το 2007 παρουσιάστηκαν στη ζωή μου τα Μαθήματα Θαυμάτων και έτσι άρχισε ουσιαστικά η διαδικασία μεταμόρφωσης της συνειδητότητάς μου.

Από τότε είμαι μαθήτρια και δασκάλα των Μαθημάτων, σύμφωνα με τη ρήση των Μαθημάτων Θαυμάτων: «Δάσκαλος του Θεού είναι αυτός που κάπως, κάπου, έχει κάνει μία εσκεμμένη επιλογή, στην οποία δεν είδε τα συμφέροντά του ξέχωρα από τα συμφέροντα κάποιου άλλου» ΜΘ, Ε-1.1:1-2

Hubert Schlaucher

????Αυστρία

Εγώ, ο Hubert Schlaucher, έχω αφιερώσει τη ζωή μου τα τελευταία 24 χρόνια στις διδασκαλίες μου για τα Μαθήματα Θαυμάτων σε χώρες όπως η Αυστρία, η Γερμανία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Μεξικό. Σε όλα αυτά τα χρόνια είμαι μάρτυρας της χαρμόσυνης θεραπείας σε εμένα και σε άλλους. Ταξίδεψα σε πολλές πόλεις για να μοιραστώ αυτό το χαρμόσυνο μήνυμα θεραπείας και βοήθησα στη δημιουργία κέντρων θεραπείας Μαθημάτων Θαυμάτων.

Ο δρόμος μου είναι το μοίρασμα του χαρούμενου μηνύματος του Μαθήματος. Το αγαπημένο μου μάθημα είναι «Το θέλημα του Θεού για μένα είναι η τέλεια ευτυχία». Αυτή η εμπειρία τέλειας ευτυχίας είναι ο τρόπος ζωής μου και την προσφέρω σε άλλους και είναι το κίνητρό μου, να εκπαιδεύω το νου μου με τα αγαπημένα μαθήματα κάθε μέρα. Και για αυτό το λόγο νιώθω τόση ευγνωμοσύνη που θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας πολύ σύντομα στο Ελληνικό Φεστιβάλ από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου. Είμαι ενθουσιασμένος που θα σας συναντήσω πολύ σύντομα.

Κορνηλία Νικολέρη –
Kornilia Nikoleri

????Ελλάδα

Η Κορνηλία Νικολέρη είναι μία από τις πρωτοπόρους δασκάλες των Μαθημάτων  Θαυμάτων στην Θεσσαλονίκη. Μέσα από την δική της πορεία αφύπνισης αφιέρωσε την ζωή της, από το 2012 ,στην επέκταση του φωτός και στη μεταμόρφωση του νου μέσα από τις ιδέες των Μαθημάτων Θαυμάτων  διδάσκοντας σε ομάδες και οργανώνοντας σεμινάρια στην Ελλάδα , στην Ευρώπη και σε διεθνείς πλατφόρμες. Ασχολείται με το Bowen Therapy και με Healing.

«Στην ένωσή μας στο φως θυμόμαστε ποιοι είμαστε και γινόμαστε χαρούμενοι»

Paul and Jane

????Ολλανδία

Ξύπνα, ενηλικιώσου, φανερώσου”

Ο Paul και η Jane είναι δάσκαλοι και μαθητές των Μαθημάτων Θαυμάτων για
περισσότερο από 25 χρόνια.
Και οι δύο είχαν γεμάτες και ενδιαφέρουσες ζωές, με τον Paul να έχει ξεκινήσει
την καριέρα του ως οδηγός ταξί και την Jane να προσπαθεί να τα φέρει εις
πέρας ως μόνη μητέρα. Έζησαν πολλές εμπειρίες μαζί και πάντα έφταναν στο
συμπέρασμα: δεν υπάρχουν λάθη! Υπάρχει μία θεϊκή συνωμοσία διαρκώς
ενεργή που παρέχει στον καθένα μας ακριβώς τα μαθήματα που χρειαζόμαστε
προκειμένου να αναπτυχθούμε σε πνευματικούς ενήλικες, τους οποίους ο
κόσμος τόσο χρειάζεται.
Ξεκίνησαν το έργο τους στο Τορόντο και το 2010 μετακόμισαν στην Ολλανδία
όπου έχουν ιδρύσει το ICU School for Transpersonal Growth and Coaching: ένα
πιστοποιημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης Coach μαζί με το International Coach
Federation.
Χρησιμοποιώντας (βιωματικά) πρακτικές με πνευματικό υπόβαθρο,
ψυχοθεραπευτικές μεθόδους, βοηθάμε ανθρώπους κάθε ηλικίας και σε όποια
φάση της ζωής τους βρίσκονται, να ενσωματώνουν την ανθρώπινη και την
πνευματική τους φύση, ώστε να γίνουν αυθεντικές, ευαίσθητες, ενθουσιώδεις
ενήλικες ανθρώπινες υπάρξεις.

Βιωματική προσέγγιση

Όλη η εργασία μας στοχεύει να επιτρέψει στους ανθρώπους να έχουν τις δικές
τους εμπειρίες στην διαδικασία ανάπτυξης. Εργαζόμαστε με βάση την
Ουμανιστική και Υπερπροσωπική ψυχολογία και είμαστε γνώστες της Gestalt,
της Ροτζεριανής ψυχολογίας, ενεργειακής εργασίας, bodywork, breathwork, NLP,
‘The Work’ της Byron Katie ενώ το θεμέλιο όλου του έργου μας είναι τα
Μαθήματα Θαυμάτων.
Ξανά και ξανά ακούμε πόσο αποτελεσματική και χαρακτηριστική είναι η
προσέγγιση μας. Χάρη στις θετικές αντιδράσεις και μεταμορφώσεις των
συμμετεχόντων και των μαθητών μας συνεχίζουμε με τόσο ενθουσιασμό την
εργασία μας.
Αλλά για την δική μας ανάπτυξη δεν θα μπορούσαμε να είχαμε ευχηθεί
καλύτερους καθρέφτες από τους ενθουσιώδεις μαθητές μας σ’ αυτό το όμορφο
και βαθύ μονοπάτι της αφύπνισης.
Το μότο της ζωής μας είναι: “Κάνω τα λόγια πράξη”.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσκληθήκαμε να ενωθούμε μαζί σου στο
Φεστιβάλ των Μαθημάτων Θαυμάτων στην Ελλάδα.

Andrea Hanheide

????Γερμανία

Γνώρισα τα Μαθήματα Θαυμάτων τον Αύγουστο του 2008.

Μαθαίνοντας ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην αγάπη του Θεού, και ότι τα βάσανά μου οφείλονται στο λάθος της ταυτισής μου με το παρελθόν και τις ιδέες μου για τον εαυτό μου, άλλαξε βαθιά την αντίληψη της ύπαρξής μου εδώ.

«Η συγχώρεση είναι η θεραπεία της αντίληψης του διαχωρισμού» (ΕΜΣΘ)

Δίνω σεμινάρια από το 2012 κυρίως σε γερμανόφωνες χώρες.

Το πνεύμα μου μεταμορφώνεται μέσω της κοινωνίας και της ενθύμησης με το Άγιο Πνεύμα, και βιώνω τον εαυτό μου και όλους τους άλλους όλο και πιο βαθιά στην αθωότητα. Ελεύθεροι, αγαπητοί και αναγεννημένοι σε κάθε στιγμή.

Για μένα είναι η μεγαλύτερη χαρά όταν θυμόμαστε μαζί ποιοι πραγματικά είμαστε.

Devavan

????Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Ο Devavan είναι ένας αφυπνισμένος Δάσκαλος του Θεού που από το 2000, διδάσκει τα Μαθήματα Θαυμάτων από το Wisconsin των Η.Π.Α., επεκτείνοντας τις ιδέες τους. Η αρχική του εμπειρία αφύπνισης συνέβη στο Μεξικό σε μια σαμανική εμπειρία θανάτου, στη συνέχεια σε επαφή με τον H.L. Poonjaji τη δεκαετία του 1990 στην Ινδία και από τη νέα χιλιετία με τον Master Teacher του ACIM στις ΗΠΑ.

Μας δείχνει ότι πρόκειται για το μοίρασμα των δράσεων του νου: της απόλυτης συγχώρεσης και της άνευ όρων αγάπης, που βασίζεται σε μια μοναδική αφυπνιστική ή αποκαλυπτική εμπειρία. Η κατανόησή του για τη μεταμόρφωση του νου είναι μια προσωπική εκπαίδευση του νου και μια συνειδητή αλλαγή πεποιθήσεων.

Είναι γνωστός ως δάσκαλος, θεραπευτής, σύμβουλος και σύντροφος.

Τα τελευταία του βιβλία «The Call to the Unlimited» και «3 Days to Awakening» είναι διαθέσιμα στα αγγλικά στο Amazon.

Ιουλία Πιτσούλη –
Ioulia Pitsouli

????Ελλάδα

Η Ιουλία Πιτσούλη είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας και σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Ως δημοσιογράφος έχει εργαστεί σε περιοδικά και εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας και για αρκετά χρόνια παρουσίαζε τις δικές της τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Έχει γράψει 6 βιβλία ” Μυστική Οδύσσεια”, “Έρως και Ψυχή”, ” Κοιλάδα των Ρόδων 4000 μ.Χ. κριτική ανάλυση”, “Η 7η Πύλη” , ” Έλληνες οι θεοί της Αιγύπτου” και ” Ηρακλής, Ο Ήρωας Μέσα Μας”.

Παράλληλα, από το 1995 δίνει διαλέξεις και σεμινάρια και συντονίζει ομάδες αυτογνωσίας με πυρήνα έμπνευσης την ελληνική μυθολογία και φιλοσοφία και τα Μαθήματα Θαυμάτων ( Course in Miracles). Τo 2021 σε συνεργασία με την Μαρία Ξιφαρά ανέβασαν στο youtube τα 365 Μαθήματα Θαυμάτων σε σύνθεση με την τέχνη και την ελληνική φιλοσοφία. Από το 2010 είναι εγκεκριμένη συντονίστρια για την Ελλάδα των Προγραμμάτων Εξερεύνηση της Συνειδητότητας, του  Monroe Institute.

Kristen Kloostra

????Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Η Κρίστεν ανέκαθεν ένιωθε έλκουσα από τη μυστικιστική εμπειρία και κλήθηκε από νεαρή ηλικία να προσφέρει υπηρεσία. Αφού έλαβε πτυχίο BA στη Βιολογία και τις Περιβαλλοντικές Σπουδές και εξερεύνησε μια σύντομη καριέρα στην Οικολογία και τη Θαλάσσια Βιολογία, το εσωτερικό κάλεσμα της Kristen την οδήγησε γρήγορα να ακολουθήσει τις θεραπευτικές τέχνες και να βουτήξει με πάθος στη δική της μεταμόρφωση. Στα μέσα της δεκαετίας του 1990, είχε μια αυθόρμητη πνευματική αφύπνιση, που καταλύθηκε από το A Course in Miracles και την ελαφριά ενεργοποίηση του Master Teacher. Έκτοτε, ζει υπό το φως αυτής της θαυματουργής, διαρκούς εμπειρίας και της παρούσας επίγνωσης. Η Kristen ταξίδεψε διεθνώς τα τελευταία 30 χρόνια, επεκτείνοντας το δώρο αυτής της απλής, αλλά βαθιάς καθολικής διδασκαλίας, και τη χαρούμενη Αυτοπραγμάτωση και τη βαθιά ειρήνη που φέρνει. Έχει δώσει παρουσιάσεις, εργαστήρια θεραπείας, αφυπνίσεις και συνεδρίες καθοδήγησης πνευματικής ζωής σε περισσότερες από 15 χώρες.

Τώρα εδρεύει στη Sedona, AZ και λειτουργεί ως διαισθητικός καταλύτης κβαντικής θεραπείας, οδηγός SOMA Awakening Breathwork και προπονητής μετασχηματισμού. Κατέχει πιστοποιήσεις στη Γιόγκα, τη Θεραπεία Μασάζ, το Ρέικι και την Κβαντική Θεραπεία με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ολιστικής υγείας και του μετασχηματισμού της συνείδησης, συνεργαζόμενη με πελάτες σε όλο τον κόσμο. Το πάθος της είναι να μοιράζεται τη γνώση, τα εργαλεία και την ενέργεια για να αφυπνίσει τον Αληθινό Εαυτό σε όλους και να μαρτυρά και να επιδεικνύει τη θαυματουργή επιστροφή στην πατρίδα στην επίγνωση της καθαρής ΑΓΑΠΗΣ που είναι ο θεϊκός μας προορισμός.

Ράνια Χατζηθεοδώρου –
Rania Chatzitheodorou

????Ελλάδα

Ξεκίνησα την πορεία μου στα Μαθήματα Θαυμάτων σταθερά και με πειθαρχία όταν κατάλαβα ότι χρειάζεται να αλλάξω τον τρόπο που βλέπω τα πράγματα.

Είπα, θα πρέπει να υπάρχει ένας άλλος κόσμος του οποίου δεν έχω επίγνωση και ήρθε η ώρα επιτέλους να τον ανακαλύψω.

Και έτσι ξεκίνησε αυτό το υπέροχο ταξίδι αυτογνωσίας.

Από τότε, και κάθε μέρα, νιώθω μόνο ευγνωμοσύνη για αυτό το δώρο που εμφανίστηκε και μου άνοιξε νέους ορίζοντες σε πίστες έξω από την ζώνη άνεσης μου, εκεί που τα θαύματα συμβαίνουν.

Ζήτησα χαρά και ηρεμία και έλαβα πολύ περισσότερα από αυτά.

Ακολουθώντας τα μηνύματα με επίγνωση ξεκίνησα σε κλειστές ομάδες, το πρόγραμμα “ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ” για μελέτη του βιβλίου και επέκταση των ιδεών του.

Δεν χρειάζεται να διορθώσουμε τίποτα.

Ούτε να κολλήσουμε αυτό που ποτέ δεν έσπασε.

Απλά να αποδεχθούμε την αληθινή μας καταγωγή.

Είναι μεγάλη μου τιμή που συμμετέχω σε αυτό το Φεστιβάλ της αγάπης και της ένωσης στον έναν Εαυτό, τόσο στην ομάδα οργάνωσης όσο και στην διδασκαλία.

Andreas Prohl

????Γερμανία

Ο Ανδρέας διδάσκει το εξωπραγματικό αριστούργημα “A Course in Miracles” και για τους δύο – τη δική του μάθηση και επέκταση του Φωτός, καθώς και επεκτείνοντας το μήνυμα έτσι ώστε “όσοι έχουν αυτιά να ακούσουν, να μπορούν να ακούσουν”.
Διδάσκει καθημερινά διαδικτυακά, φιλοξενεί εργαστήρια και συναυλίες, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ακαδημίας Aleph και διοργανώνει το διεθνές φεστιβάλ ACIM στη Γερμανία.

«Αυτή η στιγμή περιέχει την πλήρη Απάντηση του Θεού, είμαι αποφασισμένος να την ανακαλύψω μαζί σου τώρα».

Gestna Maria Dunker

????Γερμανία

Η Gestna Maria Dunker είναι συν-ιδρύτρια της γερμανικής Aleph Akademie e.V., μία διαδικτυακή ακαδημία με καθημερινές συνεδρίες διαφόρων καθηγητών και ομιλητών για τη διδασκαλία των Μαθημάτων Θαυμάτων.

«Θέλω να θεραπευτώ μαζί σου και να θυμηθώ αυτά που πραγματικά μοιραζόμαστε εσύ και εγώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα σε συναντήσω στην Ελλάδα»

Ευχαριστώ πάρα πολύ ???? 

Κυριακή Μ. Παπαδημητρίου –
Kiriaki M. Papadimitriou

????Ελλάδα

Aσχολείται με τα μαθήματα θαυμάτων τα τελευταία 15 χρόνια, αλλά στα αλήθεια όλη της τη ζωή. Ως εναλλακτική θεραπεύτρια αναζητά νέους δρόμους για θεραπεία. Τα μαθήματα είναι η πρώτη της κβαντική ανακάλυψη στο χώρο της θεραπείας. Είναι ότι πιο ανατρεπτικό είχε ποτέ αγγίξει και μέσα από αυτό δημιουργήθηκε μία προσωπική σχέση με τον Ιησού, που υπεραγαπούσε από παιδί. Τώρα η Σιωπή είναι η αγαπημένη της μουσική και μέσα σε αυτή λαχταρά να ακούει τη φωνή του Θεού, τόσο για την ίδια, όσο και για τους θεραπευόμενούς της ή και τον κόσμο.

Μαρία Ξιφαρά –
Maria Xifara

????Ελλάδα

Η Μαρία Ξιφαρά είναι ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια.

Διπλωματούχος Κλινικής Ψυχολογίας MA  στο Πανεπιστήμιο Paris VII και συνέχισε την εκπαίδευσή της στους συμπληρωματικούς κλάδους της ψυχοθεραπείας Hypnose, EMDR, NLP, Energy Psychology, EFT, TAT.

Από το 1997 ασχολείται επίσης με τον συντονισμό ομάδων αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης και μελέτης των Μαθημάτων Θαυμάτων ( Course in Miracles) και παρουσιάζει αντίστοιχα βιωματικά σεμινάρια.

Από το 2010 είναι εγκεκριμένη συντονίστρια για την Ελλάδα των Προγραμμάτων Εξερεύνηση της Συνειδητότητας του  Monroe Institute. Με την Ιουλία Πιτσούλη είναι συνιδρύτρια του Noosfera  Wellness & Retreat Center.

Tadeusz Miedziarek

????Πολωνία

“Ήταν ένα μήνυμα της αγάπης και της συγχώρεσης του Ιησού από τη Ναζαρέτ που άλλαξε την αντίληψή μου από το σκοτάδι στην αθωότητα. Έχω γίνει δάσκαλος του φωτός και της αλήθειας. Διδάσκω στους αδελφούς μου πώς μπορούμε πρακτικά να θυμόμαστε το φως του Χριστού μέσα μας με τη στάση μας. Μεταφέρω αυτό το ένδοξο μήνυμα με χαρά στην καρδιά μου.”

Άλλες δραστηριότητες

Maria Santos

????Ισπανία, Ελλάδα

Ασχολείται με την κίνηση και το χορό επαγγελματικά από μικρή ηλικία και έχει εργαστεί με ομάδες εκπαίδευσης ενηλίκων και πρόληψης της υγείας.

Είναι αναγνωρισμένη Facilitator του Σύστηματος Neurodanza® και Buteyko Breathing Specialist.

Nikos Koliousis

????Ελλάδα

Ο Νίκος ασχολείται με τη μουσική και τον ήχο από το 2002. Έχει σπουδάσει ηχοληψία και μουσική τεχνολογία και έχει συμμετάσχει σε διάφορες μουσικές και ηχητικές παραγωγές, ως συνθέτης, ηχολήπτης και μηχανικός ηχογράφησης και μίξης στην Ελλάδα, στην Ολλανδία και στη Χιλή.

Ο τρόπος εργασίας του είναι πιο διαισθητικός-πειραματικός, καθώς συλλέγει ήχους και φτιάχνει μουσική με αυτοσχεδιαστικό τρόπο χρησιμοποιώντας ακουστικά και ηλεκτρονικά όργανα, φωνές, ηχοτοπία, παιχνίδια, τα οποία χειρίζεται και επεξεργάζεται δημιουργώντας ονειρικές και αέρινες ατμόσφαιρες.

Ζωή Πεπόνη –
Zoe Peponi

????Ελλάδα

Το ενδιαφέρον μου για την πνευματική ανάπτυξη και τη θεραπεία με οδήγησε στο Reiki, σε τεχνικές διαλογισμού, σε σπουδές φυσικοθεραπείας, στο Ζεν, σε βιωματικά σεμινάρια αυτογνωσίας, ψυχολογίας και ολιστικής θεραπείας.
Όμως το μεγάλο άνοιγμα στη ζωή μου έγινε όταν γνώρισα τον Μάνουελ Σοχ και εκπαιδεύτηκα στο ενεργειακό ψυχοθεραπευτικό σύστημα Time Therapy, που ο ίδιος δημιούργησε.

Από το 2006 εφαρμόζω το Time Therapy σε ατομικές συνεδρίες και συντονίζω ομαδικούς διαλογισμούς.
Γνωρίζοντας την θετική επίδραση της μουσικής στην ψυχική και σωματική υγεία, έχω εντάξει στις ομάδες διαλογισμού το Ινδιάνικο φλάουτο (Native American flute).
Σύμφωνα με τους ιθαγενείς της Αμερικής η μουσική του Ινδιάνικου φλάουτου ενώνει τη Γη με τον Ουρανό. Τα φλάουτα που χρησιμοποιώ είναι φτιαγμένα από ξύλο και μπαμπού, παίζουν σε διαφορετικές τονικότητες και είναι κουρδισμένα στη θεραπευτική συχνότητα των 432Hz.

Συνάντησα πρόσφατα τα Μαθήματα Θαυμάτων ως μία ακόμη επιβεβαίωση, πως όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ίδιο σημείο! Στον αμετάβλητο Έναν αληθινό Εαυτό.