Ποιοι είναι οι δάσκαλοι του Θεού;

Δάσκαλος του Θεού είναι οποιοσδήποτε επιλέγει να είναι.

Τα προσόντα του συνίστανται μόνο στο εξής· κάπως, κάπου, αυτός έχει κάνει μια εσκεμμένη επιλογή στην οποία δεν είδε τα συμφέροντά του ξέχωρα από (τα συμφέροντα) κάποιου άλλου.

Μόλις το κάνει αυτό, ο δρόμος του θεμελιώνεται και η κατεύθυνσή του είναι βέβαιη. Ένα φως έχει εισέλθει στο σκοτάδι. Μπορεί να είναι ένα μόνο φως, αλλά αυτό αρκεί.

Αυτός έχει συνάψει μια συμφωνία με τον Θεό παρότι μπορεί να μην πιστεύει ακόμα σ’ Αυτόν. Έχει γίνει ένας κομιστής της σωτηρίας.

Έχει γίνει ένας δάσκαλος του Θεού.

Γνωρίστε τους Ομιλητές που θα συμμετέχουν στο Φεστιβάλ!

Andreas Proehl

Ως άθεος ο Andreas βρήκε την φωνή του αδερφού του, Ιησού μέσα του. Από τότε η αφοσίωση του  στο άχρονο μήνυμα Του έχει γίνει η κατευθυντήριος δύναμη ώστε να χρησιμοποιήσει τον κόσμο του με ένα εντελώς νέο τρόπο.  Ο Andreas διδάσκει τα Μαθήματα καθημερινά και οργανώνει φεστιβάλ, εργαστήρια και retreats.

Τίτλος Ομιλίας:

Βλέποντας πέρα από την δυαδικότητα.

Τίτλος Εργαστηρίου:

Συνάντησε την αληθινή σου Αγάπη: Ειλικρινής, Ανοικτός και Γυμνός.

«Ένα στην Καρδιά» σημαίνει για εμένα να πετάξω τις άμυνες μου, καλωσορίζοντας την εσωτερική μου μεταμόρφωση και αφύπνιση. Όλη η απαραίτητη βοήθεια είναι διαθέσιμη και εγώ την αποδέχομαι. Η βοήθεια, η αγάπη, ο εαυτός μου είναι όλα το Δικό Του Έργο. Η δέσμευσή μου είναι να σε καλωσορίσω έτσι όπως Εκείνος σε καλωσορίζει.

Andrea Hanheide

Γνώρισα τα Μαθήματα Θαυμάτων τον Αύγουστο του 2008.

Μαθαίνοντας ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην αγάπη του Θεού, και ότι τα βάσανά μου οφείλονται στο λάθος της ταυτισής μου με το παρελθόν και τις ιδέες μου για τον εαυτό μου, άλλαξε βαθιά την αντίληψη της ύπαρξής μου εδώ.

«Η συγχώρεση είναι η θεραπεία της αντίληψης του διαχωρισμού» (ΕΜΣΘ)

Δίνω σεμινάρια από το 2012 κυρίως σε γερμανόφωνες χώρες.

Το πνεύμα μου μεταμορφώνεται μέσω της κοινωνίας και της ενθύμησης με το Άγιο Πνεύμα, και βιώνω τον εαυτό μου και όλους τους άλλους όλο και πιο βαθιά στην αθωότητα. Ελεύθεροι, αγαπητοί και αναγεννημένοι σε κάθε στιγμή.

Για μένα είναι η μεγαλύτερη χαρά όταν θυμόμαστε μαζί ποιοι πραγματικά είμαστε.

Τίτλος Ομιλίας:

Αφήνοντας την Ιερή Σχέση να συμβεί.

Τίτλος Εργαστηρίου:

Αποδοχή της βούλησης του Θεού.

Στην καρδιά σου βρίσκεται η Καρδιά του ΘΕΟΥ (ΕΜΣΘ).

Μαζί θυμόμαστε πόσο αγαπημένοι είμαστε στην Παρουσία του Θεού.

Τίποτα από όσα ονειρευόμαστε στο χώρο και στο χρόνο δεν έχει τη δύναμη να αλλάξει την αληθινή μας ύπαρξη. Είμαστε ένα στην Καρδιά του Θεού και ξαναβρίσκουμε τους εαυτούς μας μέσα σε αυτή την Αγάπη.

Αφροδίτη Αναγνωστοπούλου

Σ’ αυτό το όνειρο της αφύπνισης μου στη γη,από νεαρή ηλικία «ήξερα» ότι η Θεραπεία και η Υγεία σε όλα τα επίπεδα, ήταν αναγκαιότητα για μένα. Όταν τα Μ. Θ. με βρήκαν, ένιωσα βαθιά μέσα μου – σε μια στιγμή – ότι η απάντηση και η λύση που έψαχνα, μου είχαν δοθεί και ήταν και είναι ακόμα εδώ. Συνεχίζω να λαμβάνω με άπειρη ευγνωμοσύνη και να μοιράζομαι τα Δώρα Του Θεού για Υγεία και Ευτυχία με τ’ αδέλφια μου ατομικά- ομαδικά-συμπαντικά!

Αδελφέ μου! Σ ευχαριστώ γι αυτό που Είσαι και ΜΑΖΙ ΣΟΥ θυμάμαι ότι Ο Υιός του Αγαπημένου μας Πατέρα είναι ακόμα ΑΘΩΟΣ και Αληθινά ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ!

Σε τιμώ και Σ αγαπώ!

Τίτλος Ομιλίας:

Το Συμπαντικό κάλεσμα – Συμπέρασμα: Ο Υιός Του Θεού είναι Αθώος και στην Αθωότητά Του βρίσκεται η σωτηρία Του.

Τίτλος Εργαστηρίου:

Παίρνουμε θέση ξανά Μαζί, σαν μάρτυρες στο συμπέρασμα: Ο Υιός Του Θεού είναι ΑΘΩΟΣ!

Ένα στην καρδιά για μένα σημαίνει: Χάρις – Σχέση- Ένωση- Ευγνωμοσύνη – Δύναμη- Χαρά- Ομορφιά- Φως!

Άννα Παπανικολάου

Το προσωπικό μου πνευματικό ταξίδι με οδηγό τα Μαθήματα Θαυμάτων ξεκίνησε το 2007. Από τότε η κάθε μέρα δεν είναι παρά μια περιπέτεια αυτογνωσίας και μεταμόρφωσης της συνειδητότητας.

Άλλοτε μέσα από χαρές κι άλλοτε μέσα από προκλήσεις, το ταξίδι δεν παύει να είναι συναρπαστικό, ενώ το τέλος είναι σίγουρο κατά τη ρήση του Ιησού: «Ιερός είσαι, αιώνιος, ελεύθερος και πλήρης, εν ειρήνη παντοτινά μέσα στην Καρδιά του Θεού. Πού είναι ο κόσμος, και πού είναι η λύπη τώρα;» (Εγχ.-15.1.11-12)

Τίτλος Ομιλίας:

Η διαδικασία της συγχώρεσης: Τρία βήματα.

Στην καρδιά βρίσκεται το κέντρο της πνευματικής μας ύπαρξης, εκεί συντελείται η συγχώρεση, κι εκεί ακούγεται καθαρά η φωνή του Θεού. Η καρδιά δεν μπορεί να εξαπατηθεί. Γνωρίζει ότι είμαστε όλοι ένα, γιατί η καρδιά βλέπει με την όραση του Χριστού. Στην καρδιά μας βρίσκεται η Καρδιά του Θεού (Μάθημα 197).

Για όσο βρισκόμαστε μέσα στο όνειρο, χρειαζόμαστε το θαύμα να βάζει αυτή την πραγματικότητα στην επίγνωσή μας, όταν την ξεχνάμε.

Antonio Cordeiro

Μαθητής του ACIM από το 2009. Συμμετέχει από το 2014 σε προγράμματα της Κοινότητας “Living Miracles” του David Hoffmeister, τώρα σε έργα Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) και Παιχνιδοποίησης (Gamification). Συνεργάζεται με το “Foundation for Inner Peace” για την προσαρμογή και την έκδοση της ευρωπαϊκής πορτογαλικής έκδοσης του ACIM. Coach, πιστοποιημένος εκπαιδευτής του Εννεαγράμματος και συν-συγγραφέας πολλών βιβλίων.

Τίτλος Ομιλίας:

Σωματικοί πόνοι και συμπτώματα, καλώς ήρθατε!

Τίτλος Εργαστηρίου:

Χρησιμοποιεί το Άγιο Πνεύμα την τεχνητή νοημοσύνη;

Ένα στην καρδιά σημαίνει για μένα την αναγνώριση της Ενότητας της Αγάπης που υπάρχει πέρα από τις αντιληπτές διαφορές σε αυτόν τον κόσμο. Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι και μοιραζόμαστε έναν κοινό Nου, τον Nου του Χριστού στην αιώνια αγάπη του Πατέρα.

Daphne  Miedziarek

Τα Μαθήματα Θαυμάτων με βρήκαν 20 χρόνια πριν. Το μεταμορφωτικό μήνυμα του Ιησού με έστρεψε σε μία επίγνωση αγάπης και Φωτός. Έχω ευλογηθεί με μία έξω-από-τον χρόνο εμπειρία και εξαπλώνω αυτό το φως στην γη τώρα. Δίνω τη θεραπευτική εμπειρία και την αγάπη του Χριστού οπουδήποτε με στέλνει η εσωτερική φωνή. Στην Πολωνία έχουμε ανοίξει το σπίτι μας στο Poznan και ερχόμαστε σε επαφή μέσα από εντατικούς κύκλους με αδερφούς. Έχω πλήρη επίγνωση της καθοδήγησης και της παρουσίας του Αγίου Πνεύματος  μέσα στο Σχέδιο του Θεού. Είναι πολύ μεγάλη χαρά να μοιραστώ αυτά τα δώρα με τους αδερφούς μας στην Ελλάδα.

Τίτλος Ομιλίας:

«Ποια είναι η λειτουργία μου στη γη και πως θα επιτύχω την χαρά;»

«Ένα στην καρδιά» σημαίνει για εμένα ότι έχουμε μία μοναδική Πηγή της πραγματικότητας της Αγάπης. Πρέπει να το θυμόμαστε αυτό και αυτός είναι ο μόνος αληθινός στόχος. Είμαι ένα με τον Θεό και με κάθε ζωντανή ύπαρξη. Υπάρχει μία Αγάπη και αυτή είναι μέσα στον καθένα.

Gestna Maria Dunker

Η Gestna Maria Dunker είναι συνιδρύτρια της γερμανικής Aleph Akademie e.V. Μια διαδικτυακή ακαδημία με καθημερινές συνεδρίες με διάφορους δασκάλους και ομιλητές για τη διδασκαλία του Μαθημάτων Θαυμάτων.

Τίτλος Ομιλίας:

Η μόνη σχέση.

Τίτλος Εργαστηρίου:

Σύνδεση με την καρδιά.

Υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ μας, παλαιότερη από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Αυτό είναι που θέλουμε να ξαναδούμε.

Hubert Schlaucher

Εγώ, ο Hubert Schlaucher, έχω αφοσιωθεί τα τελευταία 24 χρόνια στο να διδάσκω τον Θεό σε χώρες όπως η Αυστρία, Γερμανία, Ηνωμένες Πολιτείες και Μεξικό. Σ’ αυτό το χαρούμενο έργο, έχω βιώσει πολύ θεραπεία για τον εαυτό μου και άλλους. Έχω ταξιδέψει από πόλη σε πόλη και επίσης έχω συν-ιδρύσει αντίστοιχα κέντρα.

Βλέπω την αποστολή μου στο να μοιράζομαι τα καλά νέα που τα μαθήματα φέρνουν. Το αγαπημένο μου μάθημα είναι «Η Βούληση του Θεού για μένα είναι τέλεια χαρά».  Αυτή η εμπειρία της τέλειας χαράς είναι η ζωογόνος δύναμη μου και το κίνητρο για την εκπαίδευση του νου μου με τα αγαπημένα μαθήματα των Μαθημάτων Θαυμάτων. Και νιώθω ευγνωμοσύνη στην καρδιά μου και θέλω να το μοιραστώ μαζί σου.

Τίτλος Ομιλίας:

«Αγάπη ΕΑΥΤΟΥ και η χαρά της ΖΩΗΣ.»

Τίτλος Εργαστηρίου:

«Η πρόσκληση για το Θαύμα.»

«Ένα στην καρδιά» σημαίνει για εμένα ότι ερχόμαστε μαζί στην Καρδιά του Θεού σαν ένας υιός μέσα σε ένα νου.

KironJ

Η KironJ ενώνεται με μαθητές των Μαθημάτων Θαυμάτων και προσφέρει στήριξη με πολλούς τρόπους, πάντα με μία βιωματική προσέγγιση και μία βαθιά εκτίμηση προς τη δύναμη που έχει αυτή η διδασκαλία να μας δείχνει πώς να θεραπεύσουμε το νου μας. Home – ACIM Experience – kironj.com

Τίτλος ομιλίας:

Η αγάπη παραμένει πέρα από κάθε φόβο μας.

Τίτλος εργαστηρίου:

Τι είναι αυτό που αναζητάς μέσα στην καρδιά σου;

Τα Μαθήματα Θαυμάτων διδάσκουν ότι υπάρχει μόνο Αγάπη και μόνο Μία. Αυτό μου λέει ότι η Αγάπη είναι πέρα από τον δυισμό και άρα την ανθρώπινη καρδιά. Είμαστε Ένα και είμαστε Αγάπη μέσα στην Καρδιά του Θεού.

Κορνηλία Νικολέρη

Για την Κορνηλία τα Μαθήματα Θαυμάτων εμφανίστηκαν με θαυματουργικό τρόπο και λειτούργησαν ως σανίδα σωτηρίας.  Άμεσα και πολύ σύντομα δέχτηκε και είχε την εμπειρία της μεταμόρφωσης στο νου και στην ζωή της. Από τότε έχει αφιερωθεί στο να επεκτείνει το φως και την μεταμορφωτική δύναμη του θαύματος που αυτή η διδασκαλία προσφέρει μέσα από προσωπικές συνεδρίες, σε ομάδες, διοργανώνοντας σεμινάρια και το φεστιβάλ Μαθημάτων Θαυμάτων στην Ελλάδα.

Τίτλος Ομιλίας:

Προσγείωση στην καρδιά

 Τίτλος Εργαστηρίου:

Επιτέλους είσαι εσύ!

«Ένα στην Καρδιά» για εμένα είναι ο σκοπός αυτού του φεστιβάλ. Μέσα σ’ αυτήν την ιερή συνάντηση όλων των αδερφών ερχόμαστε αφήνοντας κάθε κρίση, κάθε άμυνα και αφηνόμαστε να ενωθούμε και να βιώσουμε πέρα από τον φόβο και τον διαχωρισμό μέσα στην συχνότητα φωτός  την αληθινή μας ενιαία ταυτότητα. H γνώση  που η εμπειρία του Ενός φέρνει, βρίσκεται στην καρδιά.

María Santos

Ασχολούμαι με την κίνηση και την αναπνοή ως μέσο πρόληψης και αυτοθεραπείας. Το πρόγραμμα της Neurodanza  είναι ένας τρόπος, ώστε ο κάθε άνθρωπος να βρει την αλήθεια μέσα του και να βελτιώσει την κάθε επικοινωνία του με τους άλλους ανθρώπους και με τον εαυτό του.

Προσφέρω την μεθοδολογία της Neurodanza, συνεδρίες Buteyko Breathing και κύκλους Γυναικών στην Ισπανία, Γερμανία και Ελλάδα.

Τίτλος Εργαστηρίου:

Η δύναμη και η χαρά είναι μέσα μου.

Η αρχική δομή και ο αρχικός λόγος ύπαρξης όλων των ανθρώπων έχει μια αρχή.

Είναι το Πνεύμα που μας οδηγεί και που μέσω της ψυχής εκφράζεται. Και τελικά είναι η καρδιά που σε ανθρώπινο επίπεδο εκφωνεί ποιες είναι οι αξίες της ίδιας της Ζωής. Μία είναι η αρχή και ένας είμαστε στην καρδιά. Όταν καταφέρουμε να το ζούμε, η προσωπική ζωή μας, μεταμορφώνεται. Αυτό ονομάζουμε θαύμα.

Νίκος Κολιούσης

Όλα έρχονται και φεύγουν, όλα είναι προσωρινά. Ανάμεσα σε αυτό το ‘πήγαινε-έλα’, η στιγμή αναπηδά, η πηγή της δημιουργίας.

Ως παρατηρητής αυτής της συνεχούς κίνησης ο Νίκος συλλέγει ήχους, φτιάχνει μουσικά όργανα, παράγει μουσική και ηχοτοπία χρησιμοποιώντας ακουστικά και ηλεκτρονικά όργανα, φωνές, φυσικούς ήχους, συνδυάζοντας τα δημιουργώντας μαγικές και αιθέριες ατμόσφαιρες.

Τίτλος Εργαστηρίου:

Απο τον θόρυβο στην Αρμονία.

Η πλήρης Αποδοχή του Εαυτού > Ολότητα > Ένα στην καρδιά

Paul and Jane Goudsmit

Οι ιδρυτές της Inspirational Communication Unlimited (ICU), Paul Goudsmit και Jane Tipping είναι μαθητές και δάσκαλοι των Μαθημάτων Θαυμάτων για σχεδόν 30 χρόνια. Το σύνθημά τους: «Ζήσε τον λόγο».

Είναι γνωστοί για την ικανότητά τους να παρέχουν πρακτικές εμπειρίες που φέρνουν το έργο των Μαθημάτων στην εστία της καρδιάς μας, καθώς και για τη ζεστή  τους ανθρωπιά, την αυθεντικότητα και το χιούμορ τους.

Τίτλος ομιλίας:

Θέλω να σε κοιτάξω δύο φορές, μέχρι να δω τον Χριστό μέσα σου.

Βλέποντας την αθωότητα στον εαυτό και στους άλλους.

 Τίτλος Εργαστηρίου:

Θέλω να σε κοιτάξω δύο φορές μέχρι να δω τον Χριστό μέσα σου.

Η αγάπη είναι ρήμα, όχι ουσιαστικό.  «Ένα στην καρδιά» για εμάς σημαίνει να επιλέξουμε να δούμε την αγάπη σε όλα όσα υπάρχουν.

Ράνια Χατζηθεοδώρου

Τα Μαθήµατα είναι µονόδροµος. Δεν έχω καµία αµφιβολία ότι είναι το τέλος αυτού του πνευµατικού ταξιδιού. Ήρθαν στην ζωή µου και δεν έφυγαν ποτέ. Νιώθω βαθιά συνδεδεµένη µε αυτό που ο Θεός δηµιούργησε µέσα µου. Αυτό το δώρο το µοιράζω µε χαρά στις οµάδες “ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ”, µε σκοπό να επεκτείνω την κατανόηση και το βίωµα της µεθόδου. Είµαι κάθε µέρα όλο και περισσότερο ακόλουθος.

Τίτλος Ομιλίας:

Ανακαλύπτω τα κρυµµένα θαύµατα.

Τίτλος Εργαστηρίου:

Το Παιχνίδι του χαµένου θησαυρού.

“Τι σηµαίνει για εμένα Ένα στην Καρδιά?” Να κάνεις πάντα χώρο για να δέχεσαι όλα τα κοµµάτια σου που συµβαδίζουν και ακολουθούν. Να συµπεριλαµβάνεις και να γίνεσαι το παράδειγµα της τρυφερής εκφοράς της αθωότητας που ο Πατέρας δηµιούργησε µέσα σε σένα. Να πλησιάζεις όλο και πιο κοντά στην αλήθεια επειδή µόνο αυτός ο δρόµος σε ικανοποιεί. Να ανοίγεσαι µέσα στον άλλον ως µία ύπαρξη, µία καρδιά, µία απόφαση, µία δύναµη, ως µία ακολουθία της Υιότητας, ένα συνεχές της αγάπης.

Sonja Simon

Η Sonja ζει και εργάζεται στην Γερμανία, έχει σαν βάση το bodywork και εφαρμόζει την αλήθεια των Μαθημάτων Θαυμάτων σε ο,τιδήποτε βρίσκει μέσα στο νου της ή κάτω από τα χέρια της.

Τίτλος Ομιλίας:

Ποιος περπατά μαζί μου;

Τίτλος Εργαστηρίου:

Έλα πιο κοντά.

«Ένα στην Καρδιά» σημαίνει για εμένα ότι όλοι είμαστε ένα και η καρδιά είναι η πόρτα για αυτή την συνειδητοποίηση.

Tadeusz Miedziarek

H μεταμόρφωση της συνειδητότητας του νου μου ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Άρχισα να μελετώ τα Μαθήματα μια δεκαετία αργότερα. Μετά από 2 χρόνια, σπούδασα σε μια ακαδημία πλήρους φοίτησης στο Wisconsin Dells για περίπου ένα χρόνο. Εκεί έλαβα τη χάρη της εμπειρίας, της επικοινωνίας με τον Θεό. Ο μόνος πνευματικός μου δάσκαλος είναι ο Ιησούς. Είναι Αυτός που με συνοδεύει στη μεταμόρφωσή μου. Mέσω της καθοδήγησής Του βιώνω πολλές θεραπείες και αυξανόμενη επικοινωνία με το Άγιο Πνεύμα. Πρόσφατα βίωσα το θάνατο του σώματός μου μετά από ένα ατύχημα. Τότε ανακάλυψα τη δύναμη της προσευχής όταν πήρα μια απόφαση ζωής. Η παρούσα ζωή μου έχει δεσμευτεί να υπηρετώ τον Θεό και κάθε αδερφό. Ακόμα μελετώ τα Μαθήματα Θαυμάτων και κάνω το μάθημα της ημέρας.

Τίτλος Εργαστηρίου:

Εμπιστεύομαι τους αδερφούς μου που είναι ένα μαζί μου.

Ένα στην καρδιά σημαίνει για μένα ακριβώς ότι είμαστε ένας Υιός του Θεού σε μια Θεϊκή Καρδιά. Εδώ δεν υπάρχει διαχωρισμός, όλα είναι όπως τα δημιούργησε ο Θεός. Η ταυτότητά μου είναι ακόμα η ίδια.

Tamara Gigolashvili

(εκπροσωπώντας τη Γεωργία, τη Λευκορωσία και τη Γερμανία )

Η γιόγκα προέρχεται από τη σανσκριτική λέξη “yuj” που σημαίνει “ζυγίζω” ή “ενώνω” στην ένωση με τους αδελφούς μας και την κοινωνία με τον Θεό. Η γιόγκα προσφέρει μια πνευματική πρακτική, κατά την οποία επανασυνδεόμαστε με το Νου του Θεού με σκοπό τη θεραπεία.

Με το Ένα Μάθημα στα Θαύματα χρησιμοποιούμε το σώμα ως μέσο μάθησης και επικοινωνίας υπό την καθοδήγηση του Αγίου Πνεύματος. Και επειδή τα Μαθήματα προσφέρουν μια εκπαίδευση του νου, και αυτό μπορεί συχνά να είναι υπερβολικά διανοητικοποιημένο και οι μαθητές να αρχίσουν να αγνοούν το σώμα τους νωρίτερα από ό,τι είναι πραγματικά έτοιμοι. Αυτό μπορεί να αποτελέσει πρόκληση, καθώς το σώμα “αποθηκεύει” τα μπλοκαρίσματα ενάντια στην Αγάπη του Θεού, και συχνά απαιτεί θεραπεία από τραύματα και ασθένειες, που έγιναν σε διαχωρισμό προηγουμένως. Οι ασάνες της γιόγκα επιτρέπουν την πρόσβαση σε μέρη του σώματος, τα οποία είναι άρρωστα ή διαχωρισμένα από τα υπόλοιπα. Θα αποκαταστήσουμε τη ροή της ενέργειας σε αυτές τις συγκεκριμένες περιοχές, επιτρέποντας στη θεραπευτική Δύναμη του Θεού να “κινηθεί μέσα από το σώμα”.

Ένα στην καρδιά σημαίνει για μένα – “Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ”.

https://deine-heilung.de/

https://www.academia-net.org/profile/tamara-gigolashvili/77890