Ποιοι είναι οι δάσκαλοι του Θεού;

Δάσκαλος του Θεού είναι οποιοσδήποτε επιλέγει να είναι.

Τα προσόντα του συνίστανται μόνο στο εξής· κάπως, κάπου, αυτός έχει κάνει μια εσκεμμένη επιλογή στην οποία δεν είδε τα συμφέροντά του ξέχωρα από (τα συμφέροντα) κάποιου άλλου.

Μόλις το κάνει αυτό, ο δρόμος του θεμελιώνεται και η κατεύθυνσή του είναι βέβαιη. Ένα φως έχει εισέλθει στο σκοτάδι. Μπορεί να είναι ένα μόνο φως, αλλά αυτό αρκεί.

Αυτός έχει συνάψει μια συμφωνία με τον Θεό παρότι μπορεί να μην πιστεύει ακόμα σ’ Αυτόν. Έχει γίνει ένας κομιστής της σωτηρίας.

Έχει γίνει ένας δάσκαλος του Θεού.

Γνωρίστε τους Ομιλητές που θα συμμετέχουν στο Φεστιβάλ!

Kiron J

Η Kiron J ενώνεται με τους μαθητές των Μαθημάτων Θαυμάτων και προσφέρει υποστήριξη σε πολλές μορφές:
1-1 και ομαδικές συνεδρίες, διαδικτυακά και προσωπικά, μελέτη και εξάσκηση, πάντα με βιωματική προσέγγιση και βαθιά εκτίμηση για τη δύναμη αυτής της διδασκαλίας που μας δείχνει πώς να θεραπεύσουμε το μυαλό μας.
Μπορείτε να επισκεφθείτε το kironj.com για περισσότερες πληροφορίες.

Τι σημαίνει για σένα η πρόταση Ωμέγα επέκτεινε το μεγαλείο σου;
Η στιγμή, όπου η μεγαλοσύνη ανατέλλει μέσα σου είναι τόσο μακριά όσο η επιθυμία σου γι’ αυτήν (Κ15.IV.2:2)”. Για μένα, το να διευρύνουμε το μεγαλείο μας σημαίνει να διευρύνουμε την επιθυμία και την προθυμία μας να θυμηθούμε τη δύναμη και τη δόξα που πραγματικά είμαστε ως παιδιά του Θεού.

Τίτλος Ομιλίας:
Είναι αδύνατον να είσαι μικρός!

Τίτλος Εργαστηρίου:
Μόνο η αγιότητα μπορεί να μας ικανοποιήσει

Ράνια Χατζηθεοδώρου

Γεννήθηκα σε αυτόν τον κόσμο μόνο για να κατορθώσω να φτάσω στην ελευθερία από όλα τα δεινά και σε ότι αυτή φέρνει μαζί της.
Δεν υπάρχει μέσα μου κανένας χώρος για οτιδήποτε άλλο εκτός από την χαρά και την απελευθέρωση από τον φόβο.
Είμαι μέσα στην Καρδιά της Αγάπης.

Τι σημαίνει για σένα η πρόταση Ωμέγα- Επέκτεινε το Μεγαλείο σου;
Να βρεις το θάρρος να ανοίξεις την Πύλη για να μπεις εκεί που ξέχασες ότι ανήκεις από πάντα.
Να ενωθείς μαζί Του μέσα στον κύκλο και να γίνει πολύ ελκυστική η ανάγκη σου για αθωότητα πάνω από το όνειρο.
Περνώντας το Ω ο πόνος τελειώνει αυτόματα σε μία στιγμή.
Τα έχουμε ήδη καταφέρει, μπορούμε τώρα να γιορτάσουμε με χαρά.

Τίτλος Ομιλίας:
“Τι πρέπει να θυσιάσω για να βρω τον Θεό;”

Τίτλος Εργαστηρίου:
“Βρες τον Αιώνιο Νέο μέσα σου”

Manuela Tornow

Η Μανουέλα διδάσκει τα Μαθήματα Θαυμάτων με πολύ πρακτικό τρόπο από το 2004. Εκπαιδεύει καθηγητές, συνοδεύει μαθητές σε ομάδες εντατικής εκπαίδευσης και μιλάει τακτικά σε φεστιβάλ και συνέδρια. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων και συν-μετέφρασε την αρχική έκδοση των ΜΘ το 2017-2019.

Τι σημαίνει για σένα η πρόταση Ωμέγα- Επέκτεινε το Μεγαλείο σου;
Δεν υπάρχει τέλος στην ανάπτυξη μέχρι να φτάσουμε στην πλήρη δημιουργική μας δύναμη και να επεκτείνουμε μόνο την αλήθεια, την ομορφιά και την καλοσύνη. Στην αρχή ο Χριστός ΑΛΦΑ και στο τέλος ο Χριστός ΩΜΕΓΑ – αυτός είναι ένας ολόκληρος κύκλος. Τότε δεν χρειάζεται ούτε χρόνος ούτε χώρος για τη μάθησή μας.

Τίτλος Ομιλίας:
«Το πραγματικό και το εξωπραγματικό του κόσμου.”

Τίτλος Εργαστηρίου:
«Το τόσο πρακτικό σχέδιο συμφιλίωσης/εξιλέωσης»

Teachers of God

Sonja Simon

Η Sonja ζει και εργάζεται στη Γερμανία, έχει υπόβαθρο στη δουλειά με το σώμα (bodywork) και εφαρμόζει την αλήθεια των Μαθημάτων Θαυμάτων σε ό,τι βρίσκει στο μυαλό της και κάτω από τα χέρια της.

Τι σημαίνει για σένα η πρόταση Ωμέγα- Επέκτεινε το Μεγαλείο σου;
Mια φυσική κατάσταση ύπαρξης, όταν είμαι πρόθυμη να μοιραστώ και να σταματήσω να κρύβομαι από τους αδελφούς μου…

Τίτλος Ομιλίας:
“H αγάπη πάνω από το φόβο”

Τίτλος Εργαστηρίου:
“Εμπιστεύομαι τον αδελφό μου”

Κορνηλία Νικολέρη

Η Κορνηλία έχει αφιερωθεί σαν φίλη, αδερφή, μαθήτρια και θεραπεύτρια στο να επεκτείνει το φως και την μεταμορφωτική δύναμη του θαύματος που η διδασκαλία των Μαθημάτων Θαυμάτων προσφέρει, σε συνδυασμό με bodywork οδηγώντας σε άμεση εμπειρία μέσα από προσωπικές συνεδρίες, ομάδες και διοργανώνοντας σεμινάρια, retreats και το φεστιβάλ Μαθημάτων Θαυμάτων στην Ελλάδα.

Τι σημαίνει για σένα η πρόταση Ωμέγα- Επέκτεινε το Μεγαλείο σου;
Το Ωμέγα δεν είναι ένα τέλος , είναι η ενθύμηση της Αρχής, της πραγματικής Προέλευσης σου, της Δημιουργίας σου.
Το Ωμέγα είναι η αιώνια ανοιχτή πύλη, που τώρα κάνεις το πέρασμα μέσα στην επίγνωση σου και που μέσα από αυτή αέναα επεκτείνεσαι στο Υπέρτατο.

Τίτλος Εργαστηρίου:
“Δεσμεύσου για το Μεγαλείο σου”

Μπέλλα Κοέν

Έχοντας ζήσει σ’ ένα αυστηρό παραδοσιακό οικογενειακό περιβάλλον, από πολύ νωρίς άρχισα να έχω υπαρξιακές αναζητήσεις, όπως το “γιατί είμαι εδώ και ποιος είναι ο Δημιουργός.” Έτσι ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με τον Ιησού μέσα από την Κ. Διαθήκη την οποία και μελέτησα. Όμως μετά από αρκετά χρόνια, ένιωσα ότι μου έλειπε ο Θεός Πατέρας της Αγάπης κ όχι ο τιμωρός Θεός που κάθε φορά που κάνω ένα λάθος χρειάζεται να εξιλεωθώ. Έτσι το 2007 ήρθαν και με βρήκαν τα Μαθήματα Θαυμάτων στα οποία μαθητεύω. Τα θεωρώ ψυχοθεραπεία, γιατί κάθε ιδέα των Μαθημάτων χρειάζεται να γίνει εμπειρία. Γι’ αυτό χρησιμοποιώ ως βοηθητικό εργαλείο την μέθοδο της Συστημικής Αναπαράστασης στην οποία έχω εντρυφήσει πολλά χρόνια τώρα, όπου τα πάντα μπορούν να ειδωθούν απαλά και μέχρι εκεί που η ψυχή συναινεί για να επέλθει η συγχώρεση.

Τι σημαίνει για σένα η πρόταση Ωμέγα- Επέκτεινε το Μεγαλείο σου;
“Ψυχή μου τώρα που το ταξίδι έχει τελειώσει και έχουν φύγει όλα τα πέπλα που σε κάλυπταν, μπορείς να λάμπεις καθάρια με το Φως σου κ να επεκτείνεσαι, γιατί άρχισες να θυμάσαι την Απεραντοσύνη Σου!”

Τίτλος Εργαστηρίου:
“Η Ψυχή θυμάται ξανά την Καταγωγή της και επεκτείνει τη Μεγαλοσύνη Της.”

Andreas Pröhl

Ο Ανδρέας ζει την ευγνωμοσύνη της μάθησης επειδή η μάθηση με τον μεγαλύτερο αδελφό μας τον Ιησού φέρνει υπέροχα δώρα σε κάθε κατάσταση όπου πριν υπήρχε φόβος και περιορισμός. Διδάσκει τη νέα του άποψη σε εργαστήρια, ομάδες και διοργανώνει φεστιβάλ.

Τι σημαίνει για σένα η πρόταση Ωμέγα- Επέκτεινε το Μεγαλείο σου;
Είναι ένα κάλεσμα προς εσάς, προς εμένα, προς όλους, που έχετε γνωρίσει την αλήθεια για να εγκαταλείψετε τις ψευδαισθήσεις για πάντα. Για μια μικρή στιγμή, συναντιόμαστε και βλέπουμε ότι οι πράξεις μας ευλογούν ό, τι αγγίζουμε. Θεραπεύουμε ό,τι βλέπουμε. Αναγνωρίζουμε τον καθένα ως τον εαυτό μας και τον καλωσορίζουμε με χαρά στο σπίτι μας στην πηγή της ζωής εδώ και τώρα. Δεν φοβόμαστε κανένα θάνατο, επειδή ήταν ένα όνειρο. Δεν υποκύπτουμε πλέον σε καμία ενοχή επειδή την έχουμε αναγνωρίσει ως εξωπραγματική. Το μόνο που μένει είναι η παρούσα βεβαιότητα ότι Αυτός μας αγαπά και μας έχει οδηγήσει στο σπίτι Του.

Τίτλος Ομιλίας:
«Ενθυμούμενοι το φως του σημείου Ωμέγα».

Τίτλος Εργαστηρίου:
«Να θυμάσαι ποιος είσαι στο Ωμέγα του κόσμου και του ουρανού».

Paul Jones

Τα τελευταία 35 χρόνια ο Paul έχει εξερευνήσει και επεκτείνει τη σωματική προσέγγιση της εξισορρόπησης του σώματος μέσω της Αναπνοής. Μαθαίνοντας από μερικούς από τους ιδρυτές αυτής της μεθόδου και ενσωματώνοντας την επιστήμη και την ψυχολογία σε αυτή την πρωταρχική προσέγγιση, φέρνοντας ισορροπία στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα, είχε την ευλογία να προσφέρει εκπαιδεύσεις και σεμινάρια σε όλο τον κόσμο.

Τι σημαίνει για σένα η πρόταση Ωμέγα- Επέκτεινε το Μεγαλείο σου;
Kάθε φορά που αμφισβητώ την εγκυρότητα ενός φόβου ή μιας αντίληψης, δίνω περισσότερη ελευθερία και χώρο στον εαυτό μου, μόνο και μόνο για να αποδεχτώ ότι είναι το μέγεθος του μεγαλείου μου που φοβάμαι περισσότερο.

Τίτλος Εργαστηρίου:
“Αναπνεύστε στο μεγαλείο σας”

Νίκος Κολιούσης

Όλα έρχονται και φεύγουν, όλα είναι προσωρινά. Ανάμεσα σε αυτό το ‘πήγαινε έλα’, η στιγμή αναπηδά, η Πηγή της Δημιουργίας.
Ως παρατηρητής αυτής της συνεχούς κίνησης ο Νίκος φτιάχνει μουσική και ηχοτοπία χρησιμοποιώντας ακουστικά και ηλεκτρονικά όργανα, τη φωνή, ήχους του περιβάλλοντος, κατασκευάζει μουσικά όργανα, οργανώνει βιωματικά σεμινάρια και ερευνά τις ιδιότητες του ήχου και τη θεραπευτική τους προσέγγιση.

Τι σημαίνει για σένα η πρόταση Ωμέγα- Επέκτεινε το Μεγαλείο σου;
Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να βρεθείς μαζί σου, να σε δεις, να σε αισθανθείς

Τίτλος Εργαστηρίου:
Τα πέντε στοιχεία/εργαστήριο μουσικής δημιουργίας και αυτοσχεδιασμού

Αφροδίτη Αναγνωστόπουλου

Μαθήτρια και δασκάλα των Μαθημάτων Θαυμάτων!

Τι σημαίνει για σένα η πρόταση Ωμέγα- Επέκτεινε το Μεγαλείο σου;
“Παίρνω θέση στην Οπτική της Πραγματικότητας.”

Τίτλος Ομιλίας:
“Από τη φτωχή εκτίμηση του εαυτού σου, στο Μεγαλείο που Ζει μέσα Σου!”

Τίτλος Εργαστηρίου:
“Έλα να δούμε μαζί, τις μικρές προσφορές που δίνεις για να σε κρατάς σε μικρότητα,να λιώνουν μπροστά στο Μεγαλείο Σου!”

Frank Hamm

Ο Frank προσωρινά παίζει το ρόλο ενός περιπλανώμενου μοναχού που πηγαίνει όπου τον στέλνει το Πνεύμα.
Η διδασκαλία του είναι σαφής, χιουμοριστική και προσανατολισμένη στην εμπειρία.

Τι σημαίνει για σένα η πρόταση Ωμέγα- Επέκτεινε το Μεγαλείο σου;
Το να επεκτείνω το μεγαλείο μου σημαίνει να αντιμετωπίσω κάθε φόβο, να μην είμαι πλέον σκλάβος των επιθυμιών, των συναισθημάτων και των σκέψεων και να ζω πραγματικά με παιχνιδιάρικη διάθεση.

Τίτλος Ομιλίας:
“Έτοιμος για όλα”

Τίτλος Εργαστηρίου:
“Ξέχνα το σώμα για μία στιγμή”

Andrea Hanheide και Reinhard Steiner

Εξασκούμαστε μαζί και ο καθένας ξεχωριστά στο να εμπιστευόμαστε τη φωνή του Θεού και να ακολουθούμε τον Ιησού. Από τη συνάντησή μας πριν από 2 χρόνια, έχουμε προσκαλέσει την αγιότητα στη σχέση μας και επιτρέπουμε όλο και περισσότερο την ειλικρίνεια και την ευφυΐα για να αναγνωρίσουμε ότι είμαστε αυτό που ο Θεός μας δημιούργησε να είμαστε.

Τι σημαίνει για σένα η πρόταση Ωμέγα- Επέκτεινε το Μεγαλείο σου;
Ο Ιησούς μας ενθαρρύνει να τον ακολουθήσουμε στα «Μαθήματα Θαυμάτων» και στη Βίβλο, να ακούσουμε τη φωνή του Θεού μέσα μας και να γίνουμε αυτό που πραγματικά είμαστε.
Ως Υιοί του Θεού, συνειδητοποιούμε ότι τα πάντα έχουν ήδη δοθεί σε εμάς και ότι βρίσκουμε το αληθινό μας μεγαλείο στο να είμαστε ένα με τα πάντα και με όλους.
Σε αυτές τις στιγμές είμαστε άφοβοι και αγαπημένοι και το μόνο που υπάρχει είναι η γιορτή στην παρούσα ζωντάνια. Ανυπομονούμε γι’ αυτό…

Τίτλος Ομιλίας:
“Η θέληση Του”

Τίτλος Εργαστηρίου:
“Θαύματα, προσευχή και η Ιερή Στιγμή”